Beoordeling: 9.1 Aantal: 24

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bij Elektra4all.nl verkopen wij schakelmateriaal van verschillende merken. Door een uitgebreid aanbod aan te bieden van de A merken: JUNG, GIRA, BUSCH&JAEGER, BERKER en PEHA. Hebben we ook een uitgebreid huismerk. Er is voor iedereen het passende schakelmateriaal aanwezig, van particulier tot installateur. Zijn er artikelen die u niet op de site kunt vinden neem dan contact met ons op via info@elektra4all.nl

Welke topmerken bied Elketra4all aan:

Jung: Jung bied meerdere series schakelmateriaal aan, elke met hun eigen kenmerken. Wilt u een breed toepasbare lijn?
Ga dan voor de AS 500 serie, deze is verkrijgbaar in crème en wit. Bent u opzoek naar een lijn met een luxe uitstraling dan is de LS serie ideaal voor u.
Door Jung schakelmateriaal te gebruiken krijgt u een mooi strak uitziend geheel in uw huis. Ook bieden wij van Jung de AL serie aluminium aan.
Benieuwd hoe die eruit ziet kijk dan verder.

GIRA: Gira staat voor kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid de standaard serie van Gira Systeem 55 is dan ook bij veel mensen bekent, deze serie is in het crème en wit.
Systeem 55 van Gira bestaat niet alleen uit de afdekramen en wippers, ook zijn er veel basiselementen, zoals dimmers, schakelaars, tastdimmers en cai/data die prima te combineren zijn. Dit samen vormt dan ook een mooi geheel in huizen, kantoren enzovoort.

Busch&Jaeger: Busch&Jaeger is onderdeel van de Duitse ABB Group, de producten staan dan ook voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Busch&Jaeger heeft ook gelet op optimale veiligheid en bescherming met een IP beschermingsgraad.
Koopt u schakelmateriaal van dit merk dan koopt u een mooi compleet geheel en dus een waardevaste investering.

Berker: Berker is nog een van de goede merken die wij aanbieden. Berker schakelmateriaal is toonaangevend en hoogwaardig.
Zoekt u schakelaars, dimmers, wandcontactdozen, of iets anders? Berker heeft een uitgebreid assortiment waar u zeker kunt vinden wat u zoekt.
Overal ter wereld wordt Berker gebruikt, het is tijdloos en stijlvol.

Peha: Peha bied veel verschillende hoogwaardige en kwalitatief goede schakelmaterialen die jaren mee gaan. Dimmers, schakelaars, afdekramen, wandcontactdozen enzovoort Peha heeft het. Met Peha schakelmateriaal kunt u uw gehele huis of project voorzien van goed schakelmateriaal.
Het schakelmateriaal voldoet aan alle vereisten. Nieuwsgierig geworden naar wat wij aanbieden?
Bekijk snel wat wij u kunnen leveren.

Soorten schakelaars: Twijfelt u welke schakelaar u moet hebben kijk dan hieronder naar de verschillende mogelijkheden die er zijn:

Wisselschakelaar: De gangbare aan- en uitschakelaar een eenvoudige schakeling. Deze schakelaar wordt voornamelijk gebruikt met 1 lamp aan-uit te schakelen. Een voorbeeld kan zijn, op het toilet of badkamer. Ook is het geschrikt voor hotelschakeling: 2 wisselschakelaars bedienen in dit geval dan 1 lamp. Deze schakelaar afdekken met een enkelvoudige wipplaat.

Serieschakelaar: Een tweevoudige schakelaar, hiermee kunt u twee verschillende lampen bedienen los van elkaar. Deze schakelaar afdekken met een tweevoudige wipplaat.

Wissel-wissel schakelaar: Door de dubbele schakelaar kan deze gebruikt worden voor een hotelschakeling. De wissel-wissel schakelaar dient afgedekt te worden met een serie wip. (tweevoudige wipplaat.)

Kruisschakelaar: Een kruischakelaar dient gebruikt te worden met twee wisselschakelaars in een hotelschakeling. U kunt dan de zelfde lamp op drie plekken bedienen. 3-standenschakelaar: Deze schakelaar wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een mechanische afzuiging.

Jaloezieschakelaar: Een Jaloezieschakelaar is te gebruiken voor het besturen van jaloezieën of een andere vorm van zonwering.